/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ      “Οι Περιπέτειες του Σάμι – Το Μυστικό Πέρασμα”


Το Sammy’s Adventures παρακολουθεί τις περιπέτειες μια θαλάσσιας χελώνας, καθόλη την διάρκεια της πενηντάχρονης ζωής της, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές αλλαγές στον πλανήτη και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.







INFO: Η ταινία προτάθηκε από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου (Εuropean Film Academy), μαζί την Γαλλοβρετανική The Illusionist και την Ισπανοβρετανίκή Planet 51, ως υποψήφια καλύτερη Ευρωπαϊκή ταινία κινουμένων σχεδίων της χρονιάς. Επίσης συμμετείχε στην ενότητα Sprockets family Ζοne του Φεστιβλά του Τορόντο 2010 (9-19 Σεπτεμβρίου), αφού πρώτα έτυχε θερμής υποδοχής στο Μάρκετ του Φεστιβάλ του Βερολίνου και στο Ιταλικό Giffoni Experience. Τον Μάρτιο του 2010 ο παραγωγός και σκηνοθέτης του Σάμι έλαβε επίσης το Cartoon Movie Tribute Award.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 88′

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με τις φωνές τους) ΟΙ: Stacy Keach, Yuri Lowenthal, Melanie Griffith, Kathy Griffin, Ed Begley Jr., Pat Carroll, Tim Curry,κλπ

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: θα ακούσετε τη φωνή του Γιώργου Καπουτζίδη (Σάμι), της Λίνας Σακκά (Σέλι), του Γιώργου Λιανού (Ρέι) και πολλών άλλων.


ΔΙΑΝΟΜΗ: Village Films



Δεν υπάρχουν σχόλια: