/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 1ου Νηπιαγωγείου 2013


Λίγο πρίν τα Χριστούγεννα το σχολείο μας έβαλε τα γιορτινά του!! Στήθηκε το σκηνικό, βάλαμε τα λαμπερά μας ρούχα, κάναμε πρόβες τα ποιήματα μας, μάθαμε και τα τραγούδια μας και καλέσαμε τους γονείς να μας θαυμάσουν!! Όλα τα είχε η φετινή γιορτή! Είχε ποιήματα, είχε ντροπές, είχε φωνές, είχε πολλά πολλά γέλια και είχε και τη μαγική μελωδία του ακορντεόν, να συνοδεύει τα τραγούδια μας!








 
Οι γονείς αγόρασαν μικρά πραγματάκια από το παζάρι μας και μετά χειροκρότησαν, χαρήκανε και κλάψανε μαζί!!! Όλοι συντελέσαν για την υπέροχη γιορτή μας! Τα παιδιά, οι δασκάλες μας, η διευθύντρια μας, οι γονείς μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων!! Στο τέλος της γιορτής ένας μυστικός Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε και μοίρασε γλυκά σε όλα τα παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.



 Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην κα Πόπη Σκιαδά από το ωδείο Θαλής, που μας βοήθησε με τα τραγούδια της γιορτής! Ηταν παρούσα σε όλες τις πρόβες μας για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών αλλά και στη διάρκεια της γιορτής, μας συνόδευσε και συντόνισε τις παιδικές φωνούλες μας! Ευχαριστούμε πολύ γιατί μέσα από την αγάπη σας για την μουσική δείχνετε στα παιδιά μας τα μαγικά μονοπάτια της μουσικής, σε ένα κόσμο μελωδικό με νότες και μουσικά όργανα!

Και του χρόνου!!!!
χριστουγεννιάτικα τραγούδια μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: