/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

"ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Αγαπητοί γονείς,
Μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας ‘σκαλιστήρι’ στην πρώτη άσκηση ετοιμότητας, με κωδικό όνομα «λαχανόκηπος»,

το επιχειρησιακό πρόγραμμα, «μας αξίζει καλύτερο Σχολείο», που τελεί υπό την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, συνεχιζεται με εντατικότερους ρυθμούς !!!


Με την υποστήριξη του Δήμου , υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας.
  1. Κατασκευάστικε διαχωριστικό πεζούλι στα μπροστινά παρτέρια της αυλής.
  2. Βάφτηκαν οι κούνιες και η τσουλήθρα .
  3. Εντός των ημερών θα τοποθετηθεί κάτω και γύρω τους και μοκέτα - τάπητας.
  4. Καταργήθηκε και η δεύτερη αμμοδόχος (για λόγους υγιεινής) και τοποθετήθηκαν πλάκες  ασφαλείας .΄
  5. Βάφεται  εξωτερικά η μάντρα του σχολείου.

και ακολούθει και  συνέχεια.....

Σας παρουσιάζουμε  και  το υπόλοιπο πρόγραμμα δράσης
και σας παρακαλούμε να δηλώσετε το συντομότερο δυνατό το ενδιαφέρον σας ή την συμμετοχή σας, διευκολύνοντας μας στην καλύτερη οργάνωση των δραστηριοτήτων.Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης των μαθητών μας σε εναέριες διαδρομές. (στο Adventure Park)

Το Adventure Park   www.adventure-park.gr   είναι ένας χώρος αναψυχής στο δάσος όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Οι επισκέπτες επιλέγουν να «πετάξουν» από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρων με χρησιμοποίηση ειδικού εξοπλισμού ασφαλείας. Χάρη στις διαφορετικού επιπέδου διαδρομές χωρισμένες σε τρία επίπεδα δυσκολίας, όλοι θα ανέβουν στα δέντρα! Και στην επιστροφή στο αυτοκίνητο ο καθένας θα κουβαλά τις αναμνήσεις του, τα παιδιά την χαρά και την συγκίνηση στις «Αλεπούδες» και στα «Σκιουράκια» και οι γονείς περήφανοι που μιμήθηκαν έστω για λίγο τον ήρωα των παιδικών τους χρόνων – τον Ταρζάν.• Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας

Σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Σισμανογλείου νοσοκομείου ο Σύλλογος επιθυμεί να διοργανώσει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο σχολείο μας*! Η επάρκεια αίματος για όλους τους ασθενείς που χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο, είναι και το κίνητρο μας για τη διοργάνωση αυτής της ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας!

Πρέπει να μην ξεχνάμε πως παρόλο που το αίμα ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, δεν μπορεί να κατασκευαστεί! ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μονάδα παραγωγής αίματος!!!! Σαν μέλη λοιπόν της κοινωνίας είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες! Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουν οι υγιείς άνθρωποι από 18-60 ετών συχνά αίμα κάθε 3-4 μήνες ώστε να υπάρχει αρκετό όταν το χρειαστούν άλλοι. Δεν μπορείς να αρρωστήσεις δίνοντας αίμα, μπορείς όμως να βοηθήσεις άλλους να γίνουν καλά !!!!!!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι πως ο εθελοντής αιμοδότης, καλύπτει αν ποτέ χρειαστεί, την ανάγκη σε αίμα και για τον εαυτό του και της οικογένειας του, άμεσα, σαν εθελοντής, από την τράπεζα αίματος. Αυτό λοιπόν που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι πως με την εθελοντική αιμοδοσία, κάνουμε μια μικρή κατάθεση ζωής όχι μόνο προς τον συνάνθρωπο μας, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό και την οικογένεια μας !!!

* για να πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας, απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων 30 εθελοντές

Πρόγραμμα χαλάρωσης και ατελείωτου παιχνιδιού στο Allou !

Ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους στο γνωστό σε όλους μας Allou fan park www.allou.gr. Παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσεις στο Kidom, αλλά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Allou για τα μεγαλύτερα αδελφάκια. Πάνω από 20 συμμετοχές μπορούμε να πετύχουμε καλύτερες τιμές!• Εκδήλωση προώθησης της  φιλαναγνωσίας

Ο Σύλλογος μας σε μία προσπάθεια συνεχόμενης επιμόρφωσης των παιδιών-μελών του, διοργανώνει ημερίδα φιλαναγνωσίας παράλληλα με έκθεση βιβλίου στον χώρο του σχολείου. Είμαστε σε συνεννόηση με βιβλιοπωλεία και έχουμε καταφέρει μια σημαντική έκπτωση επί της τιμής για τα μέλη μας, την ημέρα της εκδήλωσης !• Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Στόχος μας η πραγματοποίηση εβδομάδας ΤΕΧΝΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ , πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς! Ημέρα κινηματογράφου, με προβολές ταινιών στην αυλή του σχολείου, Εργαστήρι δημιουργικότητας και ζωγραφικής, Μουσικές και Αθλητικές εκδηλώσεις, είναι μερικά από τα σχέδια μας !

Όλοι μας θα είμαστε εκεί!!! Εσύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: