/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"








Την Δευτέρα 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων εσπερίδα με θέμα «Περιβάλλον και άνθρωπος». Χαιρετισμό για την ημέρα απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Αϊβαλίωτης. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας- Αμαρουσίου και Ωροπού κ.κ Κύριλλο ο οποίος στο μήνυμα του ανέφερε ότι « ο άνθρωπος ζει σε ένα παγκόσμιο οίκο που περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο. Από τον τρόπο ζωής του ανθρώπου μολύνεται το περιβάλλον» προέτρεψε όλους τους φορείς να σταθούν στο ύψος τους για την προστασία του περιβάλλοντος και η εκκλησία θα συμβάλλει με τον τρόπο της. Την εσπερίδα χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης λέγοντας ότι η ημέρα του Περιβάλλοντος είναι σημαντική. Περιβαλλοντολόγος είναι αυτός που κάνει πράγματα και όχι αυτός που λέει ότι είναι. Επεσήμανε ότι η Πεντέλη καταστράφηκε από την έλλειψη λειτουργίας του κράτους και απουσία πνεύματος δικαίου. Τα μήνυμα τους για την ημέρα έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης, παρεμβάσεις έκανε η Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ κα. Μαργαρίτα Καραβασίλη, ο Γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος κ. Παναγίωτης Μέργκος. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Πεντέλης αλλά και από τον Δήμο Αμαρουσίου.
Αναρτήθηκε στις 7 Ιουνίου, 2011 απο την boreini.gr



απο την παρουσίαση των παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου στην εκδήλωση.


ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ (ECO SCHOOLS) .
TO BRABEIO EΠΕΝΕΙΜΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ κα Σ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ  ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: