/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δραστηριότητες Δεκεμβρίου 2011

Στις 17 του Δεκέμβρη το απόγευμα το νηπιαγωγείο μας γέμισε από γονείς και παιδιά, που ήρθαν για να φτιάξουν διάφορες κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο bazaar. Ήταν όλοι εκεί και οι νυν και οι τέως. Όλοι δούλεψαν με πολύ μεράκι και αρκετή διάθεση. Η ψυχή της εκδήλωσης βέβαια, που στην κυριολεξία έδωσε την ψυχή της, για να πετύχει ο στόχος, ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Θέμις Γκιόκα. Πάντα με το χαμόγελο εμψύχωνε και ενδυνάμωνε τις ομάδες.


 








Οι κατασκευές ήταν πολλές και ποικίλες. Θα διατεθούν όλες την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του νηπιαγωγείου.

  







Την Τετάρτη το απόγευμα στις 21 του Δεκέμβρη 2011 φιλοξενήσαμε στο χώρο του νηπιαγωγείου μας τη θεατρική ομάδα «Πολύτεχνο», για τη διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης γιορτής μας με τίτλο: «Χριστούγεννα παρέα με τον Ο Άγιο Βασίλη».

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων συγκεντρώθηκαν τα νήπια με τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τους παππούδες και τις γιαγιάδες, που ήρθαν για να τα καμαρώσουν . Μόλις τελείωσε το θεατρικό και τα παιδιά είπαν τα ποιήματά τους, ο Άγιος Βασίλης τούς μοίρασε τα δωράκια και όλα ήταν πανευτυχή.
Σε ειδικά διαμορφωμένη γωνιά της τάξης τοποθετήθηκαν τα προϊόντα του bazaar προς πώληση. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: