/


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ.....

ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ " στο blog http://paratiritirio-penteli.blogspot.com/



τα παιδάκια του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων


Μπορεί να μην υπήρχε η αναμενόμενη συμμετοχή γονέων & παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων στη μεγάλη δενδροφύτευση που οργάνωσαν ο ΣΠΑΠ & ο ρ/σ "ΣΚΑΪ" την Κυριακή 13 Μαρτίου στην Πεντέλη, ωστόσο τα παιδάκια που προσήλθαν & βρέθηκαν με πολλούς άλλους εθελοντές, φύτεψαν περί τα 50 δέντρα!!!

ΕΥΓΕ στα παιδάκια και στους γονείς. Και ένα μεγαλύτερο ΕΥΓΕ γιατί στο πανέμορφο BLOG που έφτιαξαν και το παρακολουθούμε γοητευμένοι, εντυπωσιαζόμαστε με την ειλικρίνεια και την πολύχρωμη αθωότητά του!!!

Ειναι καπληκτικά όμορφο να διαβάζεις από τους γονείς & τα παιδάκια που συμμετείχαν ότι "είμαστε πολύ χαρούμενoι γιατι περάσαμε μια υπέροχη και γεμάτη μέρα... Φυτέψαμε περί τα 50 δέντρα ... κάναμε μια ωραιότατη βόλτα στο μισοχιονισμένο βουνό και καταλήξαμε να απολαμβάνουμε την λιακάδα και να χορταίνουν τα παιδιά μας παιχνίδι και μείς κρασάκι και μεζεδάκια δίπλα στη ρεματιά...Ελπίζουμε να είμαστε περισσότεροι την επόμενη φορά"!!!

Αναρτήθηκε από ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ στις 13:05 0 σχόλια

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: